![]() |
||||||||
|
||||||||
|
|||||||
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Пришелец
Вес репутации: 0
![]() |
Доброго дня!
У моєї бабусі є приватизована земля, на якій побудований наш будинок. Вона хоче подарувати мені з них 15 соток (всього є 40 соток, з яких 15 с/г призначення) для побудови вже мого власного будинку. Підкажіть, будь ласка, що мені потрібно робити і в якій послідовності для приватизації цих 15 соток. Відчуження землі, кадастровий план, нормативно-грошову оцінку землі? Дякую за допомогу! |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Сотрудник компании
Вес репутации: 114
![]() |
Якщо земельна ділянка вже приватизована, то її не потрібно приватизовувати вдруге. Нехай бабуся дарує Вам 15 соток. Оформлюйте договір у нотаріуса.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Иной
|
Ми були у нотаріуса, вона сказала, що потрібно надати їй кадастровий план, нормативно-грошову оцінку землі, довідку про відсутність обмежень(обтяжень) і документи посвідчення особи. Чесно, я просто в розгубленності, так як раніше не стикалася з такого роду питаннями...
|
|
|
|
#4 |
|
Сотрудник компании
![]() |
Нотаріус сказав Вам вірний перелік документів. Кадастровий план ділянки, яка буде вцідчужуватись, Вам зробить землевпорядна організація, а нормативно-грошову оцінку та довідку про обмеження - в земельному відділі.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Иной
|
Цитата:
![]() |
|
|
|
|
#6 |
|
Сотрудник компании
![]() |
Спочатку робите кадастровий план, а потім на ділянк, яку Ви виділили, робите оцінку та отримуєте довідку. Після оформлення дарчої, знову звертаєтесь до землевпорядної організації для виготовлення деожакту на 15 соток.
|
|
|
|